Zengin Ürün Portföyü

Boğaziçi Polimer San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. olarak dünyanın dört bir yanından ithal ettiğimiz ürünlerle müşterilerimizin her türlü plastik hammadde ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Profesyonel Kadro

Boğaziçi Polimer San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. olarak deneyimli kadromuz ile her türlü hammadde talebini en hızlı şekilde karşılıyoruz.

Güveniniz Aynamızdır

Boğaziçi Polimer San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. olarak müşterilerimize daha iyi hizmet ve daha kaliteli ürünler sunmak için gösterdiğimiz çabanın temelinde karşılıklı güven prensibine olan inancımız yatıyor.

Hakkımızda

Ticari faaliyetlerine 1994-1995 yıllarında Eminönü’nde perakende polimer hammadde satışıyla başlayan Fatih Uslu ve Hasbi Uslu, 1997 yılında Eminönü, İstanbul’da kurdukları Boğaziçi Polimer Tekstil ve İnşaat San Paz Ltd Şti ile faaliyetlerini kurumsallaştırmıştır. Kurulduğu ilk günden itibaren müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen firma, istikrarlı bir şekilde büyüyerek plastik piyasasında güvenilir bir konuma gelmiş ve yerini sağlamlaştırmıştır.

Hakkımızda

İHRACAT YAPMAK İSTEDİĞİNİZ ÜLKEYİ SEÇİN, GERİSİNİ BİZ YÖNETELİM.

Ticari kabiliyetlerinizi beraber yükseltelim

100

%

Yeni Pazarlar

100

%

Sürdürülebilirlik

100

%

Kalite Yönetimi

100

%

Marketing

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak İçin Hemen Arayın!

Hemen Arayın

Ticari faaliyetlerine 1994-1995 yıllarında Eminönü’nde perakende polimer hammadde satışıyla başlayan Fatih Uslu ve Hasbi Uslu, 1997 yılında Eminönü, İstanbul’da kurdukları Boğaziçi Polimer Tekstil ve İnşaat San Paz Ltd Şti ile faaliyetlerini kurumsallaştırmıştır.


Web Tasarım / Dizaynist Bilişim